Antenes del Barri del Castell

 

La FAVT demana rampes a 50 carrers

Ja més de 350 veïns han signat per tal que les antenes  situades a l'Av. Catalunya, 47 deixin d'emitir. Els veïns al·leguen problemes de salut, ecònomics, i deficiències en les senyals de televisió.

                            més informació

Davant de les queixes dels veïns, per falta de passos per disminuïts en diferents carrers es demana 50 rampes per tants carrers.

Perquè viure no és un luxe

Les antenes substitueixen les flors als balcons de Tàrrega.

 

Campanya organitzada arreu de Catalunya per la Confavc, per tal de recollir signatures a fi d'obtenir una rebaixa del tipus impositiu de l'Iva en els productes de primera necessitat com poden ésser: la llum, el gas, el telèfon.... A data d'avui, ja s'han entregat les primeres 500 signatures. s antenes parabòl·liques comencen a ser ja un element comú a les façanes dels blocs de pisos de Tàrrega, per això ens atrevim a dir que actualment al 80% dels blocs de pisos de la ciutat almenys hi ha una antena instal·lada. Per tal d’evitar paisatges com el que mostra actualment el c. Joan Maragall, l’Ajuntament disposa d’una normativa que prohibeix la instal·lació individual d’aquestes antenes als blocs de pisos.

 

     

 

Federació d'Associacions de Veïns de Tàrrega
Última modificació: 16/02/08