QuŔ sˇn les associacions de ve´ns ?

Sˇn entitats sense Ónim de lucre, populars, ciutadanes, aut˛nomes i independents d'institucions oficials o grups, obertes i populars, d'Ómbit territorial, les quals s'identifiquen, reconegudes per la legislaciˇ de l'Estat i els ajuntaments. Els objectius fonamentals sˇn la defensa dels justos interessos dels ve´ns, la reivindicaciˇ de la millora de les condicions de vida pel que fa a l'educaciˇ, la cultura, l'urbanisme, l'habitatge, el medi ambient, el consum, els drets dels ciutadans, la pua, la igualtat home - dona, la sanitat, la salut, el transport i els altres serveis i el foment de la convivŔncia solidÓria.

 

Qui formen les associacions de ve´ns ?

Tots els ciutadans sˇn membres nats de les associacions de ve´ns.

La idea que ens uneix i ens anima Ús que tots i cadasc˙, segons el seu saber i capacitat, participen en la consecuciˇ d'un barri, un poble i una ciutat millors, en quŔ la qualitat de vida estigui davant de qualsevol altra valoraciˇ.

 

Qui pot pertÓnyer a les associacions ?

Poden pertÓnyer a les associacions de cada barri o poble aquells ve´ns majors de 18 anys que visquin en el seu respectiu territori i en solĚlicitin l'ingrÚs. NomÚs cal emplenar la fitxa d'inscripciˇ amb una sŔrie de dades elementals (nom i cognoms, domicili, etc.).

 

Quantes associacions som actualment ?

Legalitzades per la Generalitat de Catalunya:

Barris

bulletCasc hist˛ric
bulletCor de Maria
bulletFÓtima
bulletMaset
bulletOndara
bulletOrient
bulletLa Plana
bulletRaval del Carme
bulletSol Ixen
bulletSta. Maria i Sta. Anna
bulletVent del Nord
bulletCastell

Pobles agregats

bulletLa Figuerosa
bulletClaravalls
bulletSta. M¬ de Montmagastrell
bulletRiudovelles
bulletAltet
bulletEl Talladell

 

Federaciˇ d'Associacions de Ve´ns de TÓrrega
┌ltima modificaciˇ: 16 feb 2008 12:28 .